Skip to main content

Kloppende harten. 24/7 mobiel en digitaal bereikbaar, parkeertechnisch eerlijk gezegd niet zo. Vaste contactpersoon voor elk project(je): zie ze hieronder eens shinen.

Sander Bouten
Founder / concept

Creatieve communicatieman met jarenlange ervaring binnen en buiten grote en kleine media-organisaties, met grote en kleine klanten en alle denkbare media. Van web tot dagblad, prachtig! Maarrr: het doel staat centraal en achter het vertellen van verhalen zit een plan. Speurt naar nieuwe woorden, kan geen naam onthouden maar vergeet nooit een gezicht.

Arjen Duijts
Founder / project
Onvermoeibare projectmanager met alle benodigde en onvermoede talenten. Biedt dat beetje extra dus. Alle grote fotopersbureaus van binnen gezien. Op een haar na piloot maar vliegt nu voor de klant. Aan de achterkant trekt hij alles strak. Dat geeft aan de voorkant – daar zit jij, opdrachtgever – rust en dat fijne gevoel: ‘het komt goed’. Woorden zijn mooi, maar vorm….man!

Bellen

Hou je van direct contact, meteen een gevoel krijgen met wie je te maken hebt, ben je van doorpakken en knopen doorhakken? Pak die telefoon en bel ons!

Bezoeken

Eerlijk is eerlijk: de meeste klanten komen niet zomaar even langswippen. Maar het mág natuurlijk wel! We serveren dan koffie, thee en drop.