Global Media Village
home periodieken dagblad metro media projecten klanten over ons

Jaarverslag Mainline

Jaarverslag_MainlineHet jaarverslag is gericht op het informeren van de buitenwereld over de ontwikkelingen binnen een onderneming. In het verslag kan een geïntegreerd beeld gegeven worden, zowel in tekst als cijfermatig van alle relevante activiteiten die de onderneming in het afgelopen boekjaar heeft verricht. Een helder en open jaarverslag kan men zien als een visitekaartje van een organisatie.In de sociale sector geeft een jaarverslag vaak een goed beeld van de werkmethoden, het soort cliënten, de personeelsformatie en de doelstellingen van de organisatie.

Mainline is een professionele ervaringsdeskundige op het gebied van middelengebruik die primair zoekt naar mogelijkheden van kennisoverdracht teneinde zorg te dragen voor Harm Reduction. Mainline onderscheidt zich met deze focus en biedt deze expertise nationaal en internationaal aan.

De opdracht het Jaarverslag 2009 te maken beperkte zich bij Mainline tot redactie en eindredactie. Maar ook hier kunnen wij alle zorgen uit handen nemen. Van vormgeving en redactie tot projectmanagement en inkoop van drukwerk.

Media Projecten
App OneWorld Magazine
Globaliserings- en Onderzoeksreeks NCDO
Tablet uitgave Wilde Ganzen Magazine
Advertorial in OneWorld
Jaarboek Internationale Samenwerking
Columnbundel 'Lieve Wereldverbeteraar,'
Bijlage en films Omgekeerde Ontwikkelingssamenwerking
Essaybundel Heilige Huisjes
FairClimate bijlage
Voorbij maar niet vergeten
Jaarverslag Mainline
's Gravenhekje 1A 1011 TG Amsterdam T 020 5611 243