Global Media Village
home periodieken dagblad metro media projecten klanten over ons

Jaarboek Internationale Samenwerking

binnenstebuiten grVeel ontwikkelingsorganisaties deinzen ervoor terug om te vertellen wat er mis gaat. Die zelfreflectie is nog te weinig aanwezig. En hij is juist nodig om te innoveren en de kwaliteit te verbeteren.’

Dat zegt directeur Alexander Kohnstamm van de branchevereniging Partos, in het in mei 2010 verschenen tijdschrift Binnenste Buiten – Nederlandse ontwikkelingsorganisaties in veranderende tijden.

Wetenschappers, opiniemakers, afgevaardigden van het bedrijfsleven, ontwikkelingsorganisaties en de overheid geven in een reeks prikkelende artikelen in Binnenste Buiten hun visie op de toekomst. En ze signaleren de nieuwe trends.

‘De vernieuwing moet van binnenuit komen’, stelt Kohnstamm openhartig. In Binnenste Buiten blijkt dat veel ontwikkelingsorganisaties daar inmiddels mee zijn begonnen.

Naast het eerste opiniërend deel biedt het magazine een overzicht van ontwikkelingsorganisaties van A t/m Z. Het is de eerste keer dat ze zich gezamenlijk presenteren en daarmee de grote diversiteit aan werkzaamheden en inspanningen laten zien. Het tijdschrift is een uitgave van Global Village Media, op initiatief van brancheorganisatie Partos.

Media Projecten
App OneWorld Magazine
Globaliserings- en Onderzoeksreeks NCDO
Tablet uitgave Wilde Ganzen Magazine
Advertorial in OneWorld
Jaarboek Internationale Samenwerking
Columnbundel 'Lieve Wereldverbeteraar,'
Bijlage en films Omgekeerde Ontwikkelingssamenwerking
Essaybundel Heilige Huisjes
FairClimate bijlage
Voorbij maar niet vergeten
Jaarverslag Mainline
's Gravenhekje 1A 1011 TG Amsterdam T 020 5611 243