Global Media Village
home periodieken dagblad metro media projecten klanten over ons

Periodieken nwEen relatieblad of digitale nieuwsbrief is een zeer effectieve manier om de band met uw achterban te versterken. Daarbij nemen wij de klant alle zorgen uit handen. Van vormgeving en redactie tot projectmanagement en inkoop van drukwerk en verzending. Vanwege onze scherpe inkooptarieven kunnen wij vaak goedkoper werken dan als een organisatie zelf de productie ter hand neemt. Tegelijkertijd bieden we een hoogwaardige kwaliteit, kennis van het werkveld en professionele begeleiding.

Bent u geïnteresseerd in deze vorm van communicatie, neemt u dan contact met ons op.

Donateursblad Wilde Ganzen
Donateursblad Wilde Ganzen

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Ze steunen kleinschalige projecten, opgezet door mensen ter plaatse samen met bevlogen Nederlanders. Wilde Ganzen helpt met kennis, ervaring en financiële steun. Zo maken ze samen echt een verschil in de levens van mensen, met zichtbare en blijvende resultaten. 

>>>
Comeback
Comeback

Stichting Epafras geeft 4 x per jaar het blad ‘Comeback’ uit om gedetineerde Nederlanders in het buitenland een hart onder de riem te steken en hen betrokken te houden bij Nederland en ontwikkelingen in de wereld. Daarmee wil de organisatie voorkomen dat de gedetineerde vervreemd van het thuisland en hem helpen bij terugkeer.

>>>
PAX Magazine
PAX Magazine

Voor PAX, de pakkende nieuwe naam van IKV Pax Christi, voerden we een volledige restyling door van het relatieblad. Het resultaat is PAX Magazine, een aantrekkelijk vormgegeven tijdschrift dat de nieuwe huisstijl en positionering sterk ondersteunt. In het blad veel aandacht voor ‘vrede in uitvoering’ door de mensen die het doen, ver weg en hier in Nederland. PAX Magazine verschijnt 4 maal per jaar in een oplage van tegen de 20.000 exemplaren.

>>>
Hivos magazine
Hivos magazine

Elk kwartaal communiceert Hivos middels dit magazine met haar achterban en potentiële donateurs. Het magazine heeft een sterk informerend karakter en wordt daarnaast ingezet voor wervingsdoeleinden. Met veel aandacht voor ontwikkelingsprojecten en activiteiten hier en daar wordt de specifiek toegevoegde waarde van Hivos zichtbaar gemaakt. Global Village Media is verantwoordelijk voor vormgeving, redactie, projectmanagement en fulfillment.

>>>
TROPEN
TROPEN

Een journalistiek gemaakt relatiemagazine is een goed middel om loyaliteit te versterken. Ook de informatiefunctie is sterk: een relevant magazine heeft een hoge attentiewaarde en wordt goed gelezen, beoordeeld en ontvangen.

 

Het magazine TROPEN is een gezamenlijk initiatief van het Tropenmuseum en Tropentheater en biedt verdieping op de programmering. De periodiek wordt gemaakt en verspreid om te communiceren over het loyaliteitsprogramma. Een andere belangrijke functie is de uitgebreide agenda die zicht geeft op de programmering, informatief en handzaam is en uitnodigt tot bezoek.

>>>
Digitale Nieuwsbrief Hivos International
Digitale Nieuwsbrief Hivos International

Bij het maken van de digitale nieuwsbrief van Hivos namen wij de zorg voor de redactie, eindredactie en begeleiding – w.o. planning, coördinatie, overleg, aansturing en bewaking deadlines uit handen van Hivos. Indien gewenst kunnen we voor uw digitale magazine of nieuwsbrief ook de vormgeving verzorgen.

 

Bent u geïnteresseerd in deze vorm van communicatie, neemt u dan contact met ons op.

>>>
Periodieken
Donateursblad Wilde Ganzen
Comeback
PAX Magazine
Hivos magazine
TROPEN
Digitale Nieuwsbrief Hivos International
Leidsestraat 74-1 1017 PD Amsterdam T 020 5611 243