Global Media Village
home periodieken dagblad metro media projecten klanten over ons

Metro Wereldpagina GROW
Zoekt u ruimte voor uw verhalen bij een miljoenenpubliek? In samenwerking met dagblad Metro publiceert Global Village Media een speciale pagina in deze krant: De Wereld. In De Wereld verschijnen artikelen over globalisering, duurzaamheid, internationale samenwerking en aanverwante onderwerpen. Doelstelling is om een breed publiek – Metro heeft tussen de 1 en 2 miljoen lezers per dag – te betrekken bij deze thema’s door te laten zien dat er naast problemen ook oplossingen zijn.

De Wereld wordt redactioneel gemaakt door Global Village Media i.s.m. Metro. Dat maakt het mogelijk dat de pagina aansluit bij de look & feel van het dagblad en het bladritme niet wordt verstoord. Door de redactionele aanpak is er veel ruimte voor verhalen waarin complexe boodschappen toegankelijk worden gemaakt. Het thema van deze pagina wordt steeds in samenspraak met u als opdrachtgever vastgesteld waarna de redactie van Global Village Media zorgt voor een aantrekkelijke mix van artikelen, nieuws, beeld en infographics. Binnen dit umfeld kunt u ook adverteren. Zo wordt een koppeling gelegd tussen thema, campagne en acties.

Metro heeft een oplage van 450.000 kranten per dag en bereikt ruim 1,5 miljoen lezers. Metro is het grootste dagblad van Nederland in de doelgroepen 20-34 jaar, 20-49 jaar en HBO+.

Sluiten uw thema’s aan bij de doelstellingen van deze pagina en bent u geïnteresseerd in deze vorm van communicatie, neemt u dan contact met ons op.

Leidsestraat 74-1 1017 PD Amsterdam T 020 5611 243